Benvingut!

Benvingut a la comunitat de SuperCoop Manresa

Directrius

Quin tipus de preguntes puc fer a aquest fòrum?

Les sòcies poden fer preguntes concretes sobre el funcionament de la pàgina web, del supermercat, etc. per tal que altres sòcies els puguin donar resposta. 


Com haurien de ser les meves preguntes?

Només hauríeu de fer preguntes pràctiques i que es puguin respondre en funció dels problemes reals amb els quals us trobeu. Les preguntes obertes i les converses/debats disminueixen la utilitat d'aquest fòrum. 

Abans de preguntar - si us plau, comprova si hi ha preguntes similars. Pots cercar preguntes per títol o per les etiquetes. També està bé respondre la teva pròpia pregunta.

Si us plau evita fer preguntes que siguin força subjectives i/o argumentatives o poc rellevants per aquesta comunitat.


Què hauria d'evitar a les meves respostes?

  • Les respostes no han d'afegir o ampliar preguntes .  

  • Les respostes no han de comentar altres respostes. En el seu lloc pot afegir un comentari sobre les altres respostes.

  • Les respostes no han d'apuntar a altres preguntes. En lloc d'afegir un comentari indicant "Possible duplicació de..." es pot incloure un enllaç a altres preguntes o respostes que aportin informació rellevant.

  • Les respostes no poden contenir només un enllaç a la solució. En canvi, es pot donar la solució afegint un text a la resposta encara que sigui un copiar/pegar. Els enllaços són benvinguts però han de ser complementaris a la resposta o a les referències.

  • Les respostes no han d'iniciar debats. Aquest fòrum no és un grup de discussió. Si us plau, evita mantenir debats en les respostes, ja que tendeixen a diluir l'essència de les preguntes i respostes. Per mantenir petits debats, s'ha de fer ús de la funció de comentaris.

Quan una pregunta o resposta és valorada per una altra sòcia, la sòcia que l'ha publicat guanyarà alguns punts, que s'anomenen "punts karma". Aquests punts serveixen com a mesura aproximada de la confiança de la comunitat en ell/ella. S'assignen gradualment diverses tasques de moderació a les sòcies en funció d'aquests punts. 

Per exemple, si realitzes una pregunta d'interès o una resposta útil, la teva aportació serà valorada positivament. D'altra banda, si la resposta és incorrecta, aquesta serà valorada negativament. Cada vot positiu generarà 10 punts, cada vot negatiu restarà 10 punts. Hi ha un límit acumulable de 200 punts per cada pregunta o pregunta per dia. La taula del final explica els requeriments dels punts de reputació de cada tipus de tasca de moderació.

Per què altres sòcies poden editar les meves preguntes/respostes?

L'objectiu d'aquest fòrum és crear una base de coneixement que respongui dubtes relacionats amb SuperCoop Manresa.

Per això, les preguntes i les respostes poden ser editades per altres sòcies experimentades de manera que es millori la qualitat de la base de coneixements. Aquests privilegis es basen en un "nivell de karma": vosaltres també podreu fer el mateix un cop el vostre karma assoleixi un nivell prou elevat.

Si aquest enfocament no és per a vosaltres, respecteu la comunitat.

0 valorar, afegir comentaris
50 valorar negativament
0 inserir enllaços de text, carregar arxius
750 el teu historial és vist com a informació sobre eines
0 eliminar el comentari
0 tancar les preguntes pròpies, quan són vistes com a ofensives
300 editar qualsevol publicació, veure banderes ofensives
500 acceptar qualsevol resposta
500 esborrar qualsevol comentari
500 tancar qualsevol comentari
1.000 esborrar qualsevol pregunta o resposta

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Aquest fòrum està a disposició de totes les sòcies per tal que plantegin i resolguin els seus dubtes. Tornar a Ajuda