Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

0

1

Els gelats que tenim són excel.lents però també penso que falta una alternativa més barata per economies familiars (i en molts altres productes de Supercoop també). Heu considerat també tenir altres tipus de gelats (de gel, marques...) i/o productes congelats? Crec que pot ser interessant també!0

Hi ha molts productes possibles, i no tants factibles, i menys encara que sigiun sensats i necessaris. Més enllà de les subjectivitats i els gustos personals que són ben diversos, em sembla que cal prioritzar els productes alimentaris i nutritius els menys processats possible, més frescos i més energètics i saludables a llarg termini per a la majoria d'individus. Segurament podem veure que aquests productes "sencers" i "frescos" són els cereals integrals i les verdures. Evidentment, sense restringir-nos a aquests dos tipus de productes, sí que han de ser els que cerquem un esforç per reduir-ne el preu de cost final. Per altra banda, no veig factible tenir massa varietat dels productes, que sota el criteri acabat de definir, podrien anomenar-se 'secundaris'. I en última instància, els productes que tingui el supermercat s'han de vendre, és a dir , han de tenir sortida. [Com a supòsit, Si es donés el cas que s'arribés a vendre els productes superelaborats i a caducar o fer-se malbé els frescos i sencers, jo veuria un greu problema de principis i hàbits, que em faria replantejar el sentit de la SuperCoopManresa].


La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

6 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 6/7/21 12:18
Vist: 631 vegades
Darrera Actualització: 5/11/21 22:22