Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

1

1

No he ha gustado d’anar dos dies seguits perquè no hi hacia el que volia Póster estaría be saber que día arrimen les productes, així podem andar a comprar-los abans de que es fácil mal be i el tindriem mes frescos P.e. Si les verdura arriva dimarts i puc anime aquest día, o les ous, la carn, etc Saben que si arriva la proteína vegetal els divendres, quasi segur que dijous puc no trovar-ne No se es una idea.....

  • Marcar

Ahir al telegram van avisar dels tomàquets i les cireres.

Alba Casas Casafont
en 27/5/21 14:56

0

La iniciativa de la informació de productes i caducitats per Telegram es una idea genial, però no tothom té la disponibilitat horària per comprar productes utilitzant aquesta formula, fer la compra no pot ser una qüestió de sort, s'ha de poder comprar el que es necessita, no el que hi ha

  • Marcar

D'acord. Però si el cercle de @compres ens expliqués la feinada que fan per poder omplir les postades hi posaríem més perspectiva.

Alba Casas Casafont
en 28/5/21 5:49

0

El canal de Telegram ajuda. El seguiu? Però també teniu el correu de compres@ per fer saber falta de productes concrets. Penso que compres@ està fent una feinada, però el l seguiment dels porfuy no ha de ser gens fàcil.



0

Tota la raó! Aquesta tarda he anat a comprar quatre coses i del que necessitava no hi havia formatge fresc, ni pizza, ni ous, ni crema de garrofa... He hagut d'anar a una altra botiga a comprar-ho.


La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

6 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 25/5/21 15:32
Vist: 794 vegades
Darrera Actualització: 27/5/21 20:01