Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

1

1

Hola Anna, des del subcercle de compres (làctics), ja em contactat amb la formatgeria Rocatova de Casserres. Hem d'acabar de parlar amb ells i valorar-ho, de moment tenim disponibles làctics de cabra Les Feixes de Moià i alguna cosa d'Agrofresc i Naturlan. També làctics d'ovella de la Cleda . El que ens comentes de llet sense lactosa amb brick i nata sense lactosa, ens hi posem.

Salutacions

Francesc



0

Proposo valorar la compra de productes Es-Imperfect. https://esimperfect.com Son productes que es produeixen a partir de verdures i fruites recollides per Els Espigoladors (també una activitat que recomano), per evitar el mabaratament alimentari.



0



La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

5 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 2/5/21 18:37
Vist: 756 vegades
Darrera Actualització: 18/9/21 11:56