Welcome!

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.
Share and discuss the best content and new marketing ideas, build your professional profile and become a better marketer together.

3

0


Hola Anna, et responc com a membre del cercle de compres i del subcercle de proteïna vegetal. Tens tota la raó, la secció està actualment buida, per culpa d'una sèrie de problemes i perquè estem canviant alguns dels proveïdors. Ho lamentem molt, i estem treballant per revertir la situació. D'entrada, hi ha una comanda a un nou proveïdor que està a punt d'arribar, i estem gestionant noves comandes per omplir la nevera el més ràpidament possible. Altre cop, disculpes sinceres per les mancances. Salut!


0

Seguiu el canal de Telegram? Aquest post és d'avui: bioseitan zuaitzo, de caducitat propera.0

Per no repetir el comentario, recolço el que día l’Adria Ponga. Opinó el mateix


La teva resposta

Si us plau intenta donar una resposta substancial.  Recorda que pots revisar les teves respostes - no cal respondre la mateixa pregunta dues vegades. També, si us plau recorda votar - ja que ajuda a escollir les millors preguntes i respostes!

Informa't

Sobre aquesta comunitat

Fòrum per a que les sòcies puguin fer ressenyes i opinin sobre els productes de SuperCoop Manresa que consumeixen Llegir les directrius

Question tools

6 seguidor(s)

Estadístiques

Preguntat : 24/5/21 10:17
Vist: 720 vegades
Darrera Actualització: 2/6/21 12:15